Kevään ja kesän pukeutumista piristetään värikkäillä asusteilla. Matexin kevään mallistosta löytyy ajankohtaiset rusetit ja taskuliinat, solmioita unohtamatta. Keltainen, lohenpunainen, pinkki ja vihreä ovat kesän 2016 sesonkia parhaimmillaan. Ripaus hempeitä pastellivärejä roosaa tai minttua viimeistelevät kauden juhlapukeutumisen.


Kevät 2015 hehkuu värejä. Oranssit, pinkit ja sähkönsiniset asusteet piristävät asukokonaisuutta keväällä 2015. Kuviomaailmassa pienikuvioiset klassikot, perinteiset raidat sekä aina varmat yksiväriset solmiot ovat vahvoilla. Materiaaleissa yhdistyvät rouheat pellavat ja farkunomaiset puuvillat himmeään silkkiin. Ajankohtaisina asusteina jatkavat rusetit ja taskuliinat. Valmistaudu värikkääseen kevääseen uusilla upeilla asusteilla!


Klassikkojen paluu

Matexin syksyn solmiomallisto on talvisen klassinen. Viininpunainen ja tummansininen tekevät paluun asusteväreihin. Särmää mallistoon tuovat metalliset kuparin, pronssin ja teräksen sävyt.

Kuviomaailmassa perinteiset raidat sekä pienikuvioiset klassikot ovat edelleen vahvoilla. Juhlakauden solmioista löytyy efektinä lurexia ja kristallia. Yksiväriset solmiot laajassa väriskaalassa toimivat aina ja ovat varma valinta kuviollisten paitojen seuraksi.

Taskuliinat ja rusetit ovat nyt ajankohtaisempia kuin koskaan. Ruseteista löytyy sekä klassista pikkukuviota, että trendikkäitä metallivärejä ja kristallipölyä. Taskuliinalla on helppo huolitella asukokonaisuus rennon trendikkääksi.

Syksyllä 2014 ajankohtaiseen pukeutumiseen kuuluvat muhkeat ja lämpimät huivit. Huivien materiaalit ovat miellyttäviä luonnonkuitu-sekoitteita; silkki/villaa ja viskoosia. Väreinä ruoste, lämmin punainen ja klassinen sininen.

Tutustu mallistoon